Lavant Office Solutions levert printers, scanners en multifunctionals van gerenomeerde wereldmerken zoals Konica Minolta, HP en OKI.

 

DEVELOP by Konica Minolta
DEVELOP, een merk van Konica Minolta Business Solutions, staat voor professionele, state-of-the-art documentoplossingen voor kantoren. Zij brengen systemen, software en diensten op de markt voor uw specifieke documentbehoeften. Met het brede aanbod producten en diensten zijn zij in Europa een van de toonaangevende merken voor start-ups en voor het midden- en kleinbedrijf.
Lavant Office Solutions is naast Business Partner ook Authorized Service Partner van DEVELOP en levert de gehele line-up van DEVELOP, van kleine zwart-wit printer voor op het bureau tot een grote kleuren multifunctional voor op de afdeling.

HP
Zakelijke printers van HP. Of u nu een klein bedrijf heeft, aan het hoofd staat van een druk kantoor of verantwoordelijk bent voor een grote afdeling, HP biedt betrouwbare, kosteneffectieve printers die in uw behoeften voorzien.
Als HP Business Partner en Partner MPS (Managed Print Services) van HP heeft Lavant Office Solutions zich gespecialiseerd in het HP Managed PageWide en LaserJet portfolio.

OKI
OKI’s printerdivisie is een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om interne rendabele en professionele afdrukoplossingen voor ondernemingen te creëren die er speciaal op zijn gericht de efficiency van hun bedrijfsactiviteiten en werkstroom niet alleen nu maar ook in de toekomst te verhogen. Als pionier op het gebied van innovatieve afdruktechnologieën – van digitale LED tot High Definition Color – hebben zij een portefeuille met bekroonde producten en oplossingen. Deze stellen bedrijven in staat zelf hun zakelijke communicatie te produceren met een superieure afdrukkwaliteit, vooral voor wat betreft afbeeldingen en levendigheid, zonder een grote aanslag op hun budget te maken.

Bij Lavant Office Solutions heeft u dus een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment van deze bekende wereldmerken. Wij voorzien u van het juiste advies, zodat u de printer aanschaft die het beste past bij uw organisatie.

Meer informatie?
Bent u benieuwd wat Lavant Office Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Of zoekt u gewoon een nieuwe printer voor op kantoor? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Evert Wieringa op 06-83128749.

Lavant, wij doen wat wij beloven!