Beheer uw bedrijf, niet uw printers!

Lavant Office Solutions introduceert Service Garant Polis (SGP): een printovereenkomst waarbij u geen omkijken meer heeft naar uw printerpark en de bijbehorende supplies. U betaalt een afgesproken bedrag per maand dat is afgestemd op uw printverbruik. Het enige wat u hoeft te doen, is het papier bij vullen. Lavant regelt de rest.

De juiste printer op de juiste plek
Laat u adviseren. Lavant Office Solutions bekijkt uw specifieke situatie en gaat op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw printerpark. Wij bespreken met u hoe u wilt werken en welke functionaliteiten u nodig heeft. Zo komt de juiste printer op de juiste plek terecht. Het kan goed zijn dat uw huidige printers nog prima voldoen zodat het niet nodig is om een nieuwe printer aan te schaffen. Dat is wat wij noemen besparen zonder te kopen!

Profiteer met de SGP van Lavant Office Solutions van veel vrijheid en flexibiliteit op het gebied van technologieën en afrekenmodellen. Bepaal zelf of u wilt kopen of leasen en wat de looptijd van de overeenkomst is.

Naast de SGP kan Lavant Office Solutions de onderstaande service bieden:

 

  • Aflevering op locatie
  • Installatie
  • Netwerk implementatie

 

Bent u benieuwd wat Lavant Office Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Of zoekt u gewoon een nieuwe printer voor op kantoor? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Evert Wieringa op 06-83128749.

Lavant, wij doen wat wij beloven!