Bent u verbruiksmaterialen voor uw printer nodig? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Lavant Office Solutions.

Lavant Office Solutions adviseert het gebruik van uitsluitend originele verbruiksmaterialen. Alternatieve verbruiksmaterialen kunnen de prestaties van uw printer nadelig beïnvloeden en bij gebruik ervan vervalt het recht op garantie. Perfect afgestemd op gebruik in de desbetreffende printer en met hoogwaardige productie zorgen de originele verbruiksmaterialen voor de beste prestaties, gebruiksduur en rendement.

Papier
Het Image®-merk omvat een volledig assortiment kantoorpapier, digitaal papier en preprint kwaliteiten voor kantoor, digitaal drukken en uw standaard drukwerk.
Alle papiersoorten van Image® zijn ontwikkeld en geproduceerd voor specifieke toepassingen en zijn uitstekend geschikt voor kleuren- en zwart/wit-print. De Image®-papieren zijn PEFC-, FSC®- en EU Ecolabel gecertificeerd en kaderen in een ecologisch verantwoorde en duurzame benadering van het milieu. Ze zijn ook voorzien van het Green Star System, dat op basis van de herkomst van de vezel en het productieproces een duidelijke rating van hun milieuefficiëntie geeft.

Bent u benieuwd wat Lavant Office Solutions voor uw organisatie kan betekenen? Of zoekt u gewoon een nieuwe printer voor op kantoor? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Evert Wieringa op 06-83128749.

Lavant, wij doen wat wij beloven!